HondenPage baasje Martine en Kimba (RIP)

Over Martine en Kimba (RIP)

honden foto van Martine en Kimba (RIP) Hallo allemaal!

In 1996 hebben wij Kimba "gekregen" van een familielid. Hij was toen bijna 1 jaar. Kimba is een kruising foxterriër waar wij met heel veel liefde voor hebben gezorgd. Niks was deze trouwe terriër te gek. Een heel actief beestje. Heel lief voor ons, voor kinderen, voor iedereen! Heel trouw, lief, gewoon een super hond.

Op 13 jarige leeftijd heeft hij een hersenbloeding gehad, waardoor hij bijna niks meer kon. Gelukkig hebben we er toen voor gekomen om hem met zoveel mogelijk dingen te helpen en uiteindelijk is hij weer aardig de oude geworden, afgezien van het niet maar kunnen blaffen en de scheve stand van zn koppie. In februari van dit jaar kreeg hij een tumor in zijn halsje en ook artrose in zijn schoudertje, dit ging ook gepaard met veel plassen, afvallen etc!

Op 5 april hebben we het besluit moeten nemen om hem te laten inslapen. Een moeilijk besluit, maar voor hem de juiste keuze!

We hebben geen nieuwe hond genomen, maar dat houdt niet weg dat ik nog actief blijf op het forum!

Liefs Martine.

Krabbels aan Martine en Kimba (RIP)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 09 april om 00:08
Bedankt KMartine :) Kylie is een lieve mooie schat :) Maar ik weet het, het is echt moeilijk een hondje "afgeven". Kan ook niet anders he, als je hem echt graag zag en echt graag bij je hadt en ineens is hij er niet meer... Helaas kunnen we er niets aan veranderen en moeten we er wel weer bovenop komen na een tijdje. Vergeten doen we hen echter nooit, daarvoor zijn ze te mooi, te lief en te belangrijk geweest. Wij hebben hen getraint, maar zij hebben ons ook gevormd :) Heel veel sterkte nog. Groetjes.
honden page profiel michelmichel schreef om 07 april om 00:38
Dankje voor je berichtje op mijn forum en wens jou ook heel veel sterkte het zijn toch een soort kindjes voor je he groetjes Michel
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 06 april om 22:33
Dag Martine. 'k wil je nogmaals veel sterkte wensen. Want het is natuurlijk niet zo dat deze dagen makkelijk zijn als je weet dat je de juiste beslissing hebt genomen. Je mist je hondje toch, maar net zoals hij zelf kun je er vrede mee nemen. En dat het verlies zoveel pijn doet komt omdat je zo van hem hield. Groetjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Martine en Kimba (RIP) heeft 96 ontvangen.

Berichten en online status
Martine en Kimba (RIP) was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 19 uur, 46 minuten, 47 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^